Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

EU:n oikeusministerit koolla: oikeusvaltioperiaate tapetilla

Kuvassa ministerit Anna-Maja Henriksson ja Maria Ohisalo.

Oikeusvaltioperiaatteen vahvistaminen on keskeinen kysymys, kun EU:n oikeusministerit kokoontuvat epäviralliseen ministerikokoukseen Helsinkiin tänään.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Suomen oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) johtaa kokousta, johon osallistuu ministerien lisäksi muun muassa EU:n oikeus- ja kuluttaja-asioista sekä sukupuolten tasa-arvosta vastaava komissaari Vera Jourova.

Työistuntojen aiheita ovat oikeusvaltioperiaatteen vahvistamisen lisäksi ajankohtaiset haasteet rikosoikeudellisessa yhteistyössä. Työlounaan aiheena on EU:n siviilioikeus ja monenvälinen yhteistyö.

Oikeusministereiden epävirallinen kokous on jatkoa torstaiselle EU:n sisäministereiden epäviralliselle kokoukselle. Ministerit käsittelivät Suomen sisäministerin Maria Ohisalon (vihr.) johdolla muassa EU:n sisäistä turvallisuutta ja maahanmuuttopolitiikan tulevaisuutta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE