Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Professorin sapekas viesti: ”He eivät piittaa tyttöjen tai rikosuhrien oikeuksista yhtään sen enempää kuin pakolaisten tai kidutettujen hädästä”

lehtikuva / timo heikkala

Kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin ottaa voimakkaasti kantaa kiihkeänä ryöppyävään keskusteluun Oulun tapahtumien ympärillä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Scheinin kirjoittaa suomenkielisellä Twitter-tilillään sapekkaan viestin:

”Älkää hyvät poliitikot antako ihmisvihaajien vedättää teitä traagisten Oulun rikosten varjolla. He eivät piittaa tyttöjen tai rikosuhrien oikeuksista yhtään sen enempää kuin pakolaisten tai kidutettujen hädästä. He välineellistävät kenet hyvänsä muutaman kannatusprosentin tähden.”

Poliisi kertoi eilen uusista seksuaalirikosepäilyistä Oulussa. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoi aiemmin illalla, ettei hallitus pidä erillistä hätäkokousta Oulun seksuaalirikosepäilyjen vuoksi. Hallituskumppani siniset oli vaatinut kokoontumista.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE