Huvudnyheter

Arbetarbladets jubileumsnummer är här!

Tidigare i höstas kunde vi meddela att Arbetarbladet till 100-årsjubileumets ära återuppstår i pappersform för ett jubileumsnummer. Nu har tidningarna kommit till redaktionen och vi ser fram emot att dela med oss av dem. 

ABL

 

Distributionen inleds i samband med FSD:s jubileumskongress i Raseborg inkommande helg. Efter det hoppas vi kunna erbjuda så många läsare som möjligt chansen att få tag i tidningen. FSD:s medlemsföreningar har redan på förhand haft möjlighet att beställa egna exemplar till medlemmar och andra intresserade.

 

Intresserade rekommenderas därför antingen höra av sig till sin lokala FSD-förening (hitta den här) eller skicka ett meddelande till arbetarbladet@gmail.com, så försöker vi lösa det efter bästa förmåga. Utgångspunkten är att tidningarna delas ut gratis, men eventuella postkostnader kan tillkomma.

 

Vi skickar också gärna exemplar till andra föreningar och organisationer, hör gärna av er till ovanstående e-post för mer information.

 


 

 ”Tanken har varit att göra en tidning som verkligen känns som Arbetarbladet, för att på så sätt understryka den plats som tidningen fortfarande fyller. 

Det är bekanta teman: påfallande mycket är sig likt 100 år senare. Kulturen, det nordiska och en stark tro på ett bättre samhälle är bara tre aspekter som genomsyrat tidningen sedan det första provnumret i juli 1919.

 

Det är bekanta ansikten: bland medarbetarna finns människor som fortfarande aktivt skriver för tidningen, sådana som inte har gjort det på många år och dessutom några debutanter. Det är mycket hjärna och ännu mer hjärta. Det är, helt enkelt, Arbetarbladet”.

–  Lukas Lundin – tf. chefredaktör, projektansvarig

 

 

 

 

Dela denna artikel

Kommentarer

Artiklar kan kommenteras i ett dygn efter publicering. Använd ett sakligt och respektfullt språk: administratörerna förbehåller sig rätten att vid behov radera opassande kommentarer och förhindra skribenten från att kommentera vidare.

Sähköpostiosoitteesi

Mest lästa

Senast

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE