Opinion

Finlands svenska socialdemokrater: Hållbar solidaritet i utrikespolitiken

Lukas Lundin

Det internationella systemet under FN:s ledning är i en svår trovärdighetskris. Det senaste exemplet är situationen i Turkiet och Syrien. Finlands regering bör i enlighet med sitt program göra allt för att förstärka EU:s roll i försvaret av det multilaterala samarbetet, värna om de mänskliga rättigheterna och arbeta för fredliga lösningar.  

ABL

 

Resolutionen godkändes på FSD:s kongress i Karis.

Dela denna artikel

Kommentarer

Artiklar kan kommenteras i ett dygn efter publicering. Använd ett sakligt och respektfullt språk: administratörerna förbehåller sig rätten att vid behov radera opassande kommentarer och förhindra skribenten från att kommentera vidare.

Sähköpostiosoitteesi

Mest lästa

Senast

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE