Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Ulkomaat

Alexander Schallenberg on saanut koronavirustartunnan

Lehtikuva-AFP

Itävallan ulkoministeri Alexander Schallenberg on saanut koronavirustartunnan. Hänen sanotaan olevan oireeton, mutta koronavirustestin tulos oli positiivinen.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Tiedotteen mukaan hänellä on voinut olla tartunta jo maanantaina, kun hän osallistui EU:n ulkoministerien kokoukseen. Hän on voinut myös saada tartunnan kokouksen aikana.

Belgian ulkoministeri Sophie Wilmes ilmoitti perjantaina eristäytyvänsä saatuaan oireita, jotka voivat viitata koronavirustartuntaan. Lauantaina uutistoimisto Reuters kertoi, että myös Wilmesin testi oli osoittautunut positiiviseksi. Schallenberg ja Wilmes istuivat kokouksessa vierekkäin.

Kokoukseen osallistunut Ruotsin ulkoministeri Ann Linde puolestaan odottaa testitulosta karanteenissa, mutta hänellä ei ole taudin oireita.

Itävallan Schallenberg osallistui keskiviikkona maansa hallituksen kokoukseen, joten koko hallitus testataan nyt koronaviruksen varalta.

Saksan presidentti Frank-Walter Steinmeier on puolestaan asettunut karanteeniin sen jälkeen, kun hänen turvamiehellään todettiin koronatartunta, kertoi presidentin tiedottaja.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE