Kotimaa

Anne Berner ilmoitti epävirallisesta taustaryhmästä – SDP:n Lauri Ihalainen mukana

Kari Hulkko
Kari Hulkko

Rautateiden henkilöliikenteen kilpailun avaamista valmistellaan liikenne- ja viestintäministeriön johdolla kuudessa virallisessa työryhmässä, kertoi ministeriö tiistaina.

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) on kutsunut virallisen valmistelun tueksi myös epävirallisen taustaryhmän. Ryhmässä on mukana SDP:n kansanedustaja Lauri Ihalainen, joka on myös VR:n hallintoneuvoston jäsen.

– Ryhmällä ei ole päätösvaltaa valmisteluun, mutta epävirallisen taustaryhmän jäsenet tuovat kukin tärkeää osaamista elinkeinopolitiikan, logistiikan, VR:n hallintoneuvoston ja työntekijäjärjestön näkökulmasta. Olen ilahtunut siitä, että taustaryhmän jäsenet ottivat kutsun vastaan, Berner sanoo.

Rautatiekilpailun avaamisen epäviralliseen taustaryhmään kuuluvat myös Veturimiestenliiton puheenjohtaja Tero Palomäki, keskustan kansanedustaja Timo Korhonen, UPM.n logistiikkajohtaja Jussi Sarvikas, Metsä Groupin logistiikkajohtaja Jari Voutilainen ja SAK:n elinkeinopoliittinen asiantuntija Sauli Hievanen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat