Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Anton Lundell teki NHL-sopimuksen – ”Älykäs, taitava ja dynaaminen nuori pelaaja”

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Suomen jääkiekkomaajoukkueen mukana hopeaa Latvian MM-jäillä saavuttanut Anton Lundell, 19, on tehnyt ensimmäisen NHL-sopimuksensa. NHL-seura Florida Panthers kertoi maanantaina tehneensä varauksensa kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

–  Anton on älykäs, taitava ja dynaaminen nuori pelaaja, joka vakiinnutti paikkansa Suomen liigassa ja pelasi tärkeässä roolissa Suomen maajoukkueissa eri tasoilla. Olemme innoissamme ja odotamme hänen olevan osa Panthersin tulevaisuutta, GM Bill Zito sanoi Floridan verkkosivuilla.

Florida varasi Lundellin vuoden 2020 varaustilaisuudessa numerolla 12. Liigassa Lundell teki viime kaudella 26 ottelussa tehot 16+9=25. MM-kisoissa neljä maalia tehnyt Lundell pelasi päättyneellä kaudella myös alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa, jossa hän oli MM-pronssia saavuttaneen joukkueen kapteeni.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE