Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Antti Kaikkkonen: Puolustusvoimat osallistuu ensi vuonna kaikkiaan 62 kansainväliseen harjoitukseen

Lehtikuva

Puolustusvoimat osallistuu ensi vuonna kaikkiaan 62 kansainväliseen harjoitukseen. Puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk.) vahvistamassa harjoitusohjelmassa on mukana esikunta- ja joukkoharjoituksia sekä sotilaallisen avun antamista ja vastaanottamista kehittäviä harjoituksia.

-  Kansainvälisen harjoitustoiminnan merkitys on korostunut turvallisuusympäristön muutoksen, puolustusyhteistyön syvenemisen sekä Puolustusvoimien tehtävien edellyttämien valmiuksien ja kyvyn kehittämisessä. Puolustusvoimien aiempi osallistuminen vaativiin kriisinhallintaoperaatioihin ja kansainväliseen harjoitustoimintaan tuki merkittävästi Afganistanin evakuointioperaation toteutusta, sanoi Kaikkonen tiedotteessa.

Harjoituksia on sekä Suomessa, Pohjoismaissa, Virossa ja muualla Euroopassa. Keväällä ohjelmassa on muun muassa sukellusveneen torjuntaharjoitus Ruotsissa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE