Politiikka

Antti Kaikkonen: Kokoomuksen kannanotto hiersi monia keskustalaisia – mutta nahistelua turha jatkaa

Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Monia keskustan kansanedustajia hiersi kokoomuksen perjantainen kannanotto ulkoministeri Timo Soinin (sin.) luottamusäänestyksen yhteydessä, mutta nahistelua asiasta on turha jatkaa. Näin sanoo keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen.

Kaikkosen mukaan keskustan eduskuntaryhmän kokouksessa tänään käytiin reipasta keskustelua tapauksesta, mutta hallituksen toimintakyky on kuitenkin hyvä. Hänen mukaansa politiikassa voi olla hyvä antaa anteeksi, vaikka ei huomattaisi pyytääkään.

Kaikkonen kommentoi hallituksen sisäistä tilannetta keskustan eduskuntaryhmän kokouksen jälkeen Kesärannassa.

Keskustan ja sinisten eduskuntaryhmät kokoontuivat tiistai-iltana hallituksen sisäisen kuohunnan seurauksesta. Sinisten eduskuntaryhmä esittää, että hallituspuolueiden puheenjohtajakolmikko vierailee kaikkien hallituspuolueiden eduskuntaryhmien kokouksissa torstaina.

Aikaisemmin tiistaina hallituspuolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajat ehtivät puolestaan jo kokoustaa viime viikon tapahtumista eduskunnassa.

Keskustan ryhmänjohtaja Antti Kaikkosen mukaan ryhmyrit keskustelivat asiat halki ja heillä on nyt yhteinen käsitys siitä, että kokoomuksen perjantainen kannanotto perustui julkisuudessa olleisiin vääriin tietoihin.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat