Kolumnit

Antti Lindtman: On yhteisen loppukirin aika

Kari Hulkko
Kari Hulkko
Kari Hulkko

Vaalikentillä on ollut poikkeuksellisen hyvä pöhinä. On ollut sykähdyttävää nähdä, miten SDP:n ehdokkaat ja tukiryhmät tekevät vilpittömällä mielellä työtä inhimillisemmän maailman puolesta.

Suomalaisia on omien asioiden lisäksi puhuttanut Suomen suunta. Nykyisen hallituksen linja ei tunnu saavan ymmärrystä. Muutoshalu on käsin kosketeltava ja SDP:n sanoma kiinnostaa ihmisiä. Mahatma Gandhi, yksi aikamme merkittävimmistä henkilöistä, sanoi viisaasti: ”Vauhdilla ei ole merkitystä, jos suunta on väärä.”

Kuntavaalit ovat paikallisvaalit – ne voitetaan ja hävitään kunnissa – mutta valtakunnallisella tuloksella on nyt enemmän merkitystä kuin pitkiin aikoihin. Nyt kansalaisilla on mahdollisuus lähettää vahva viesti hallitukselle: ahkerien suomalaisten palkansaajien, pienillä tuloilla sinnittelevien eläkkeensaajien ja lapsiperheiden kyykyttäminen saa loppua.

On loppukirin aika. Tehdään se yhdessä. Jokaisella äänellä on merkitystä.

SDP haluaa, että jokainen suomalainen pidetään mukana ja jokaiselle annetaan mahdollisuus kehittää ja toteuttaa itseään. Jokaisen päätöksen keskiössä on oltava ihminen ja inhimillisyys. Meidän vaihtoehdossamme ei hukata suomalaisen yhteiskunnan menestystekijöitä: osaamista ja yhteistyökykyä.

Näissä vaaleissa voi antaa yhdellä lapulla kaksi ääntä. Yhden omalle ehdokkaalle – ja toisen Suomen suunnalle. Ääni SDP:n ehdokkaalle omassa kotikunnassa on samalla ääni inhimillisemmälle Suomelle. Näissä vaaleissa ratkaistaan, jatkaako Suomi hallituksen eriarvoistamis- ja leikkauslinjalla vai valitaanko oikeudenmukainen, tasavertainen ja työllistävä Suomi.

Parasta kampanjointia on aina puhuminen. Jokainen ehtii vielä ottaa vaalit esiin kavereiden, tuttavien ja sukulaisten kanssa. Puhutaan työpaikalla, koulussa ja harrastuksissa. Ei tarvitse tuputtaa, pelkkä asian esiin nostaminen voi olla ratkaisevan tärkeää.

On loppukirin aika. Tehdään se yhdessä. Jokaisella äänellä on merkitystä. Pidetään kaikki mukana ja muutetaan yhdessä Suomen suunta.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat