Kotimaa

Antti Rinne: ”Lämmin osanotto ja voimia uhrien omaisille ja onnettomuudessa loukkaantuneille”

Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne välittää osanottonsa Raaseporin aamuisen tasoristeysonnettomuuden johdosta. Rinne kirjoittaa sosiaalisen median kanavissa kahdella kotimaisella.

”Tänä aamuna saimme todella surullisia uutisia Raaseporista. Junan ja armeijan ajoneuvon törmäys on vaatinut kuolonuhreja. Lämmin osanotto ja voimia uhrien omaisille ja onnettomuudessa loukkaantuneille.”

”I morse fick vi hemska och sorgliga nyheter från Raseborg. Jag vill framföra mitt varma deltagande och önskar styrka åt de anhöriga och dem som blev skadade i olyckan.”

Raaseporin aamuisessa tasoristeysonnettomuudessa on kuollut neljä ihmistä, joista yksi oli matkustajana junassa, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Lisäksi onnettomuudessa loukkaantui useita ihmisiä.

Raaseporin ja Töölön sairaaloihin on tuotu yhteensä 11 tasoristeysonnettomuudessa loukkaantunutta, kertoo HUS-kuntayhtymä. Neljää vakavammin loukkaantunutta hoidetaan Töölön sairaalassa, jonka valmiustilaa on nostettu.

Puolustusvoimien Masi-ajoneuvo ja juna törmäsivät kahdeksalta aamulla. Turma sattui Leksvallintiellä Skogbyssä Tammisaaressa.

Tiedotustilaisuus turmasta järjestetään Tammisaaren paloasemalla kello 12.

Onnettomuustutkintakeskus aloittaa viipymättä Raaseporin tasoristeysonnettomuuden tutkinnan paikan päällä. Keskuksesta kerrotaan, että tässä vaiheessa ollaan niin alustavien tietojen varassa, että tapahtumien kulkua ei pystytä arvioimaan.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat