Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Urheilu

Arvi Savolainen taipui pronssiottelussa iranilaisvastustajalle

LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA
Arvi Savolainen kohtasi Iranin Mohammadhadi Saravin pronssiottelussa.

Arvi Savolainen on hävinnyt kreikkalais-roomalaisen painin 97-kiloisten pronssiottelun Tokion olympialaisissa. Iranin Mohammadhadi Saravi voitti suomalaisen pistein 9–2.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Savolainen johti ottelua 2–0, mutta iranilaisvastustaja oli loppuminuuteilla vahvempi. Molemmat ottelijat olivat kamppailun päätyttyä silminnähden aivan puhki.

Savolainen, 22, selviytyi pronssiotteluun voittamalla aiemmin tiistaina keräilyerissä Kirgisian Uzur Dzhuzupbekovin pistein 4–1.

Olympiakultaa 97-kiloisten sarjassa saavutti venäläinen Musa Evlojev, joka kukisti loppuottelussa Armenian Artur Aleksanjanin 5–1. Aleksanjan kaatoi Savolaisen maanantaina.

Savolaisen loppusijoitukseksi tulee viides. Suomi ei ole yltänyt olympialaisissa painimitaliin sitten Ateenan 2004, jolloin painimaajoukkueen nykyinen päävalmentaja Marko Yli-Hannuksela nappasi hopeaa. Suomalaispainijoiden olympiaurakka Tokiossa on ohi, joten seuraava tilaisuus on Pariisissa 2024.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE