Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Aung San Suu Kyille taas tuomio korruptiosta

LEHTIKUVA / AFP Romeo Gacad

Myanmarin sotilastuomioistuin tuomitsi syrjäytetyn siviilijohtajan Aung San Suu Kyin maanantaina jälleen korruptiosta, kertoi asiaa lähellä oleva lähde uutistoimisto AFP:lle.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Suu Kyi tuomittiin kuuden vuoden vankeuteen neljän korruptioon liittyvän syytteen perusteella, sanoi nimettömänä pysytellyt lähde AFP:n mukaan.

Nobel-palkittu 77-vuotias Suu Kyi on jo tuomittu 11 vuodeksi vankeuteen korruptiosta, yllyttämisestä armeijaa vastaan, koronasääntöjen rikkomisesta sekä televiestintälain rikkomisesta.

Häntä vastaan on edelleen vireillä useita muita syytteitä, jotka koskevat muun muassa vaalilakien rikkomista ja valtiosalaisuuksien paljastamista. Jos hän saa tuomion kaikista näistä, sen pituus voi olla yli sata vuotta.

AFP:n lähteen mukaan Suu Kyi vaikutti terveeltä ja hyvinvoivalta kuullessaan uuden tuomionsa. Hän on ollut pidätettynä siitä lähtien kun sotilaat kaappasivat vallan Myanmarissa viime vuoden helmikuussa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE