Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Chicago Bulls hävisi, Lauri Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies

Lehtikuva

Chicago Bulls hävisi koripallon NBA:ssa kotikentällään Boston Celticisille pistein 103–119. Chicagon suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti ottelussa 18 pistettä ja oli joukkueensa toiseksi paras pistemies. Bullsin paras pistemies oli Zach LaVine, joka upotti 30 pistettä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Markkanen viihtyi parketilla niukasti yli 31 minuuttia ja kahmi kuusi levypalloa. Lisäksi suomalainen antoi yhden koriin johtaneen syötön.

Ottelu oli Chicagolle toinen peräkkäinen tappio. 17 ottelustaan Chicago on voittanut kuluvalla kaudella seitsemän ja hävinnyt kymmenen.

LeBron James heitti 46 pistettä

Puolustava NBA:n mestarijoukkue Los Angeles Lakers pelasi vieraissa Clevelandia vastaan. Lakers voitti ottelun 115–108, ja joukkueen pisterohmu oli tähtipelaaja LeBron James, joka heitti 46 pistettä. Jamesin pisteistä 22 tuli ottelun viimeisen neljänneksen aikana. 46 pistettä on Jamesin kuluvan kauden ennätys.

Lakers johtaa NBA:n läntistä konferenssia yhdessä Los Angeles Clippersin kanssa. Kumpikin joukkue on voittanut tällä kaudella 13 ottelua ja hävinnyt neljä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
23.2.2021
Eduskunnan turvallisuusjohtaja vuosi itse Sipilän tapausta koskevat turvakameranauhat medialle – pääsihteeri Paavola: ”Tämä on häneltä poikkeuksellinen päätös”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE