Politiikka

Demokraatti-lehden ja Arbetarbladetin yhteistyö vie kielirajojen yli ja on ainutlaatuinen Suomessa

Sosialidemokraattinen ruotsinkielinen uutissivusto Arbetarbladet (ABL) on uudistunut. Yhteistyö Demokraatti-lehden kanssa vie kielirajojen yli ja on ainutlaatuinen Suomessa.

Uudistunut Arbetarbladet.fi on suomenruotsalainen sosialidemokraattinen uutissivusto. Arbetarbladet.fi-sivustolle pääsee suoraan sen nimellä tai Demokraatti-fi:n etusivun kautta.

– Toivomme, että molemmat sivustot saavat enemmän kävijöitä ja näkökulmia. ABL:n aihepiiriä ovat kaikki Pohjoismaat ja pienenä sivustona kirjoitamme myös aiheista, joita ei muussa mediassa ole. Myös kulttuuri on meille tärkeä, sanoo Arbetarbladetin päätoimittaja Johan Kvarnström.

Kvarnstörm muistuttaa, että sosialidemokraattinen liike on Pohjoismaissa edelleen merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja.

– Yhteistyöllä saamme Demokraattiinkin enemmän Pohjoismaista väriä ja vahvistamme kansainvälistä uutisointiamme. Yhteistyö Arbetarbladetin kanssa on sujunut hyvin. Kun sosialidemokratiaa puntaroi toisella kotimaisella kielellä, avaa se uusia näköaloja myös politiikan ja journalismin tekemiselle, sanoo Demokraatin päätoimittaja Mikko Salmi.

ABL ja Demokraatti ovat edelleen itsenäisiä vaikka yhteistyö tiivistyy.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat