Politiikka

Eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savolalle turvallisuusalan elämäntyöpalkinto: ”Koen, että tämä palkinto on myönnetty eduskunnalle”

Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savolalle on myönnetty turvallisuusalan elämäntyöpalkinto. Finnish Security Award elämäntyöpalkinnon myönsi Turvallisuus ja riskienhallinta-lehden ja 30 turvallisuusalan yrityksen palkintolautakunta.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Savola on tehnyt ansiokkaan yli 40 vuoden uran turvallisuusalan päällikkötehtävissä ja eri luottamustoimissa.

”Koen, että tämä palkinto on myönnetty eduskunnalle. Puhemiesten johdolla eduskunnan turvallisuutta on kehitetty määrätietoisesti erityisesti viime 15 vuoden aikana. Samalla eduskunta on säilytetty talona, joka ottaa vastaan vieraita ja johon kansalaisten on helppo tulla.”

”Uskon, että eduskunnassa tehdyillä ratkaisulla on edistetty myös laajempaa turvallisuutta ja haluan lausua kiitokset eduskuntalaisten lisäksi myös yhteistyötahoille, erityisesti poliisille ja pelastusviranomaisille.”

Savola tuli eduskunnan palvelukseen vuonna 1985. Aiemmin hän työskenteli poliisissa eri päällikkötehtävissä vuodesta 1978 alkaen.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat