Eemeli Peltonen tavoittelee Demarinuorten varapuheenjohtajuutta

Uudenmaan Demarinuoret esittää Eemeli Peltosta Demarinuorten varapuheenjohtajaksi kaudelle 2016-2018.

Peltonen on 21-vuotias järvenpääläinen kaupunginvaltuutettu, joka toimi Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtajana vuosina 2014 ja 2015. Peltonen on myös toiminut kuluneen kahden vuoden ajan Demarinuorten liittohallituksen jäsenenä.

− On välttämätöntä, että nuorisoliiton seuraavaan liittojohtoon saadaan sellaista kokemusta ja näkemystä, jota Eemelillä on, Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja Sofia Nevalainen sanoo.

Ehdokkuus julkistettiin maanantaina Uudenmaan Demarinuorten liittokokouskoulutuksessa Vantaalla. Päätöksen Peltosen ehdolle asettamisesta teki jo aikaisemmin piirijärjestön hallitus.

− Uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa Demarinuorille järjestönä. Varapuheenjohtajana haluan kehittää nuorisoliitto entisestään edistyksellisenä ja vaikuttavana poliittisena liikkeenä, Peltonen kommentoi.

Peltonen haluaa nostaa kampanjassaan esille Demarinuorten tehtävän tulevaisuuden sosialidemokratian määrittäjinä sekä piirijärjestöjen tuen. Hän haluaa olla vaikuttamassa siihen, että tuleva liittojohto sitoutuu vahvasti tukemaan piirien kehitystä ja yksilöllisiä tarpeita.

– Tehtävä ei ole helppo, mutta sitä on yritettävä tosissaan tulevan kaksivuotiskauden aikana.

Demarinuorten liittokokous kokoontuu toukokuun viimeisenä viikonloppuna 27.- 29.5. Tampereelle määrittelemään liiton poliittista linjaa ja valitsemaan uuden liittojohdon.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat