Kotimaa

”Ei enää hymykuvia tästä luuserista” – CMI:n ohjelmajohtaja vetoaa mediaan: Älkää levittäkö Turun puukottajan ”propagandaa”

Lehtikuva
Lehtikuva

Presidentti Martti Ahtisaaren perustaman konfliktinratkaisujärjestö CMI:n Irak-ohjelman johtaja Hussein al-Taee vetoaa mediaan, ettei se antaisi enempää tilaa parhaillaan oikeudenkäynnissä olevalle Abderrahman Bouananelle.

Al-Taeen mukaan tiedotusvälineiden ei pitäisi tarjota Turun puukkoiskuista epäillylle Bouananelle julkisen oikeudenkäynnin suomaa mahdollisuutta ”levittää propagandaansa”.

– Älkää antako hänelle tätä mahdollisuutta. Hän ei saa viestiä kauttanne kaltaisilleen fanaatikoille, hän ei saa myöskään kylvää eripuraa kansalaisten kesken, al-Taee kirjoittaa Facebookissa.

Al-Taeen mukaan Bouananen aikeena oli tehdä Suomen mittakaavassa suuri ja näyttävä terrori-isku ja kosiskella terroristijärjestö Isistä.

– Hänen onnistumistaan voidaan edelleen rajata, sillä hän käy edelleen sotaa meitä vastaan. Näytetään maailman medialle mallia, että miten Suomen media ei tee tästä tyypistä hullujen ja pahantahtoisten Breivikiä! Ei enää hymykuvia tästä luuserista, al-Taee kirjoittaa.

Al-Taee toivoo, ettei mediassa kerrottaisi Bouananen määrittelemää tarinaa.

– Kerrotaan turkulaisten tarinaa, niiden, jotka päättivät kutsua samana vuonna muslimin joulurauhan julistustilaisuuteen pitämään puhetta suomalaisten vahvasta luonteesta ja yhtenäisyydestä.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 7 Demokraatti
VUODEN VALTUUTETTU - Minna Räsänen vei pisimmän korren
MINÄ-MINÄ-ERO! - Sipilä otti ja lähti
NORJA - Hoitotyön onnela
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Johannes Ijäs

Nyt otetaan perustuslaista mittaa – tässä jutussa Annika Lapintie, Tapani Tölli, Ben Zyskowicz, Ilkka Kantola ja Juha Rehula kertovat, täytyykö jonkin muuttua perustuslakivaliokunnan työssä
26.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat