Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

”Ei enää hymykuvia tästä luuserista” – CMI:n ohjelmajohtaja vetoaa mediaan: Älkää levittäkö Turun puukottajan ”propagandaa”

Lehtikuva

Presidentti Martti Ahtisaaren perustaman konfliktinratkaisujärjestö CMI:n Irak-ohjelman johtaja Hussein al-Taee vetoaa mediaan, ettei se antaisi enempää tilaa parhaillaan oikeudenkäynnissä olevalle Abderrahman Bouananelle.

Demokraatti.fi

Al-Taeen mukaan tiedotusvälineiden ei pitäisi tarjota Turun puukkoiskuista epäillylle Bouananelle julkisen oikeudenkäynnin suomaa mahdollisuutta ”levittää propagandaansa”.

– Älkää antako hänelle tätä mahdollisuutta. Hän ei saa viestiä kauttanne kaltaisilleen fanaatikoille, hän ei saa myöskään kylvää eripuraa kansalaisten kesken, al-Taee kirjoittaa Facebookissa.

Al-Taeen mukaan Bouananen aikeena oli tehdä Suomen mittakaavassa suuri ja näyttävä terrori-isku ja kosiskella terroristijärjestö Isistä.

– Hänen onnistumistaan voidaan edelleen rajata, sillä hän käy edelleen sotaa meitä vastaan. Näytetään maailman medialle mallia, että miten Suomen media ei tee tästä tyypistä hullujen ja pahantahtoisten Breivikiä! Ei enää hymykuvia tästä luuserista, al-Taee kirjoittaa.

Al-Taee toivoo, ettei mediassa kerrottaisi Bouananen määrittelemää tarinaa.

– Kerrotaan turkulaisten tarinaa, niiden, jotka päättivät kutsua samana vuonna muslimin joulurauhan julistustilaisuuteen pitämään puhetta suomalaisten vahvasta luonteesta ja yhtenäisyydestä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE