Politiikka

Elisa Gebhard valittiin Allianssin johtoon: ”Tehtävämme on nostaa sukupolvipolitiikka keskiöön kaikessa yhteiskunnan toiminnassa”

Kari Hulkko
Kari Hulkko
Kari Hulkko

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n syyskokous on valinnut seuraavaksi puheenjohtajakseen Elisa Gebhardin, 24. Puheenjohtajuuskausi on kaksivuotinen (2018-2019).

– Allianssilla on koko nuorisoalan yhdistäjänä vahva mandaatti puhua tulevaisuudesta. Vahvuuksiamme ovat osallisuusasiat, kansainvälinen vaikuttavuus, yhdenvertaisuusosaaminen ja verkostomaisuus. Tavoitetaso täytyy kuitenkin saada korkeammalle, ja lähivuosina tehtävämme on nostaa sukupolvipolitiikka keskiöön kaikessa yhteiskunnan toiminnassa, Gebhard linjaa.

Gebhard on aiemmin toiminut Allianssin hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä sekä puheenjohtanut Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:tä.

Allianssilla on koko nuorisoalan yhdistäjänä vahva mandaatti puhua tulevaisuudesta.

Gebhard opiskelee parhaillaan oikeustiedettä Helsingin yliopistolla ja työskentelee kansanedustaja Jutta Urpilaisen avustajana. Hän on Helsinkiläinen varavaltuutettu ja kaupungin kulttuurijaoston puheenjohtaja.

Gebhardilla on puheenjohtajuuteen vahva mandaatti, sillä häntä Allianssin puheenjohtajaksi ehdottivat Demarinuoret, Ehkäisevä päihdetyö EHYT, Eurooppanuoret, Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta, Kokoomusnuoret, Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto, Sosialidemokraattiset opiskelijat, Svensk Ungdom, Varusmiesliitto ja Vasemmistonuoret.

Allianssin puheenjohtajana jatkaa vuoden loppuun Eero Rämö, joka on toiminut pestissään kaksi kautta. Hallituksen jäsenistä puolet vaihtuu vuosittain.

Allianssi piti syyskokouksensa torstaina 23.11. juhlien samalla 25-vuotista taivaltaan.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat