Politiikka

Entinen varapuhemies ja kansanedustaja puolustaa Hakkaraista: ”Riehaantuu aina eduskunnan pikkujouluissa”

Lehtikuva
Anssi Joutsenlahti.
Lehtikuva
Anssi Joutsenlahti.
Lehtikuva
Anssi Joutsenlahti.

Eduskunnan entinen varapuhemies, kansanedustaja, rovasti Anssi Joutsenlahti (ps.) on päivittänyt Facebookiin pari päivää sitten puolustuspuheensa Teuvo Hakkaraiselle.

Puoluetoveri Hakkarainen on ryvettynyt pahoin toimittuaan täysin sopimattomasti toisia kansanedustajia kohtaan eduskunnan pikkujouluissa. Tapahtumista on tehty myös rikosilmoitus.

Sen on tehnyt kansanedustaja Veera Ruoho (kok.), joka on kertonut Hakkaraisen yrittäneen suudella häntä väkisin, kun eduskunnassa oli samaan aikaan käynnissä täysistunto sekä joidenkin eduskuntaryhmien pikkujouluja.

Joutsenlahti kirjoittaa Facebookissa otsikolla Teuvo kuntoon.

Hän kutsuu Hakkaraista hyväksi ystäväkseen, joka riehaantuu aina eduskunnan pikkujouluissa.

– Siitä on aikaisempiakin kokemuksia. Aivan niin kuin hän itse sanoo, ettei viina sovi hänelle ja tosissaan hän pyrkii siitä eroon, jopa puolen vuoden tauko on nytkin takana, mutta eduskuntakauden loppu budjettipaineineen aina riehaannuttaa, hän päivittää.

– Kaiken lisäksi Teuvo on uskon miehiä. Tukekaamme häntä ja uskon, että hän pääsee täysin eroon viinapirusta. Myös Jumalan apu on tätä edesauttamassa. Selvin päin Teuvo on miesten mies parhaasta päästä. Oli muuten pari viikkoa sitten meillä Kankaanpäässäkin, kun tarjosimme parille sadalle hengelle makkaroita, Joutsenlahti jatkaa.

Joutsenlahden päivityksen jälkeen on selvinnyt myös, että Hakkarainen on repinyt vuosi sitten pikkujoulukautena kansanedustaja Päivi Räsästä (kd.) tukasta. Räsänen on kertonut asiasta julkisuudessa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat