Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Feldt-Ranta: Nyt kokoomus on paljastanut todellisen vaaliasetelman – tämä se on

Varapuheenjohtaja Maarit Feldt-Ranta.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo antoi tänään ymmärtää MTV:lle, että hallitusyhteistyötä voisi jatkaa keskustan kanssa eli porvarihallitus jatkaisi.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Työ, mitä kokoomus on tehnyt hallituksessa, niin se nauttii luottamusta ja sitä on tehty yhdessä keskustapuolueen ja nyt sinisten kanssa. Sille sille annetaan arvoa ja kunnioitetaan ja katsotaan, että siltä pohjalta on hyvää jatkaa, Orpo sanoi.

Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies hahmotteli jo marraskuussa tulevia hallitusvaihtoehtoja. Häkämies on entinen kokoomusministeri

Jos maahan tulee uusi porvarihallitus, se olisi Häkämiehen mukaan vastuullisen talouden ja korkean työllisyyden hallitus. Hallitus tekisi päätökset työmarkkinauudistuksista ja ay-liike vikisisi. Häkämiehen mukaan työmarkkinauudistukset kannattaisi tehdä heti kärkeen, eikä vasta vaalikauden lopussa.

– Matsi kannattaa ottaa alussa, Häkämies onkin sanonut.

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on tarttunut asiaan Twitterissä. Hän näkee, että tässä piilee koko asetelma eduskuntavaaleihin 2019.

– Vaalien asetelma on tässä: haluaa jatkaa nykymeiningillä :n kanssa. Elinkeinoelämän keskusliiton Häkämies (kok) neuvoo ottamaan matsin heti alussa. ”Hallitus tekisi päätökset työmarkkinauudistuksista ja ay-liike vikisisi”. , Feldt-Ranta tiivistää.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE