Nyheter

FSD söker kampanjmedarbetare

Topi Lappalainen
FSD:s organisationssekreterare Simon Bergman och verksamhetsledare Nils-Johan Englund. Ansökan sänds till verksamhetsledare Englund.

FSD söker en kampanjmedarbetare inför riksdagsvalet 2023. Ansökningstiden går ut den 31 januari och ansökan skickas till FSD:s verksamhetsledare Nils-Johan Englund.

ABL

 

 

FSD söker en rask och serviceinriktad person, som har lätt att umgås med sina medmänniskor samt har erfarenhet av marknadsföring och annonsering.

I annonsen efterlyses dessutom flexibilitet, ett gott språköra samt erfarenhet av valarbete och kunskap om det socialdemokratiska partiet. Goda kunskaper i finska och andra språk är meriterande.

Anställningen börjar så fort som möjligt inom februari månad och pågår fram till 2.4.2023. Arbetstiderna är flexibla och arbetet kan utföras på distans. Det gäller ändå att ha beredskap till kvälls- och veckoslutsarbete. Arbetstiden är 25h per vecka.

Dela denna artikel

Kommentarer

Artiklar kan kommenteras i ett dygn efter publicering. Använd ett sakligt och respektfullt språk: administratörerna förbehåller sig rätten att vid behov radera opassande kommentarer och förhindra skribenten från att kommentera vidare.

Sähköpostiosoitteesi

Mest lästa

Senast

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE