Politiikka

Halla-aho MTV:lle: Yhteistyöstä kieltäytyminen hyvä mainos ehdokkuuden puolesta

Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari

Demokraatti kertoi viikonloppuna kolmen puolueen kieltäytyvän hallitusyhteistyöstä perussuomalaisten kanssa, mikäli Jussi Halla-ahosta tulisi puolueen puheenjohtaja.

Puolueet ovat vihreät, vasemmistoliitto ja RKP.

– Nämä puolueet edustavat monessa suhteessa kaikkea sitä, mitä minä vastustan, ja mitä suuri osa perussuomalaisten kentästä vastustaa. Jos nämä puolueet ilmoittavat, että ne eivät tee minun johtamani puolueen kanssa yhteistyötä, katson, että se on ihan hyvä mainos ehdokkuuteni puolesta, Halla-aho kommentoi asiaa MTV:lle.

Halla-aho kritisoi MTV:lle myös puheita siitä, että hänen valintansa perussuomalaisten johtoon saattaisi aiheuttaa hajaannusta myös puolueen sisällä.

– Ei perussuomalaiset mihinkään hajoa. Voi olla ihmisiä, jotka lähtevät puolueesta siinä tilanteessa, että minut valitaan tai siinä tilanteessa, että ei valita, hän sanoo MTV:lle.

Helsingin Sanomat on tänään uutisoinut Helsingin perussuomalaisten valtuustoryhmän tilanteesta. Keskiviikkoiltana kaksi sen jäsenistä ilmoitti vaihtavansa ryhmää.

Perussuomalaisesta puolueesta eroava Nina Huru perustaa HS:n mukaan oman ryhmän. Syyksi hän ilmoittaa perussuomalaisten sisäiset ristiriidat sekä Jussi Halla-ahon asettumisen ehdolle puolueen johtajaksi.

Halla-aho ei ole toistaiseksi sanonut, että lähtisi varmuudella tavoittelemaan puolueen puheenjohtajuutta. Hän pitää asiaa todennäköisenä.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat