Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Halla-aholle tyrmäävää arvostelua, ps-pomolle vaatimus anteeksipyynnöstä: ”Putin taputtaa iloisena karvaisia käsiään”

Lehtikuva / Jussi Nukari

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä lyttää totaalisesti perussuomalaisten puheenjohtajan, kansanedustaja Jussi Halla-ahon toiminnan sosiaalisessa mediassa.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Kärnä syyttää Halla-ahoa väärien tietojen levittämisestä koskien viranomaisten harjoitusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

”En voi uskoa, että Suomen mahdollinen tuleva pääministeri lietsoo kansalaisia uskomaan tällaisiin foliohattuteorioihin ja käyttää lähteenään internetin syvimpiä syövereitä. Aivan uskomatonta. Halla-ahon toiminta viime päivinä on varmasti herättänyt riemastusta Kremlissä, jossa Putin taputtaa iloisena karvaisia käsiään. Tällaisen disinformaation levittäminen ei nimittäin palvele mitään muuta kuin Venäjän agendaa. On helppoa nähdä, että Halla-aho ei tosiaankaan ole sotilasvalaa vannonut. Hän ei yritäkään palvella maataan rehellisesti eikä edistää sen hyötyä ja parasta. Nyt edistetään ainoastaan Venäjän agendaa. Tämän takia sanon perussuomalaisia putinsuomalaisiksi.”

Kärnä toteaa tiedotteessaan, että Halla-aho on anteeksipyynnön velkaa Suomen kansalta.

”Vastuullinen puoluejohtaja pyytäisi tässä vaiheessa anteeksi levittämäänsä väärää tietoa. Halla-aho ei näin kuitenkaan näytä tekevän, vaan tarkoitus ilmeisesti pyhittää keinot. Perussuomalaiset meuhkaavat minkä ehtivät ja väittävät hallituksen olevan epärehellinen, mutta omat lahkeet lepattavat aina kun joku suunsa avaa. Häpeällistä toimintaa, jonka on loputtava.”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
23.11.2020
”Tämä on ehkä liian suoraa puhetta, kun näin sanon” – Seppo Kääriäinen nostaa esiin Marin-Saarikko-akselin
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE