Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Hallitusneuvottelijat kertovat tänään maahanmuuttolinjauksistaan

Lehtikuva
Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ja keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä avaavat tänään hallitusneuvotteluissa syntyneitä linjauksia.

Hallitusneuvotteluita käyvät keskusta, perussuomalaiset ja kokoomus ovat tänään luvanneet kertoa maahanmuutto- ja EU-linjauksistaan. Myös hallituksen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kirjauksista odotetaan tietoa.

Demokraatti.fi/STT

Hallitusmuodostaja Juha Sipilä (kesk.) kertoi eilen alkuillasta, että hallitusneuvotteluiden sisäisten työryhmien linjaukset olivat valmistuneet tai valmistumassa.

Perussuomalaisten Timo Soini ja kokoomuksen Alexander Stubb eivät vielä kommentoineet yksityiskohtia, mutta vaikuttivat tyytyväisiltä työryhmissä valmisteltuihin papereihin.

Hallitusneuvottelut etenevät seuraavaksi uusien työryhmien perustamisella. Tänään aloittavat talousryhmä, sisäisen turvallisuuden ryhmä ja reformiryhmä. Tarkoituksena on perustaa omat ryhmät myös strategisille painopisteille, joita olisivat näillä näkymin hyvinvointi, työllisyys, koulutus, puhtaat ratkaisut ja biotalous sekä normien purkaminen ja digitalisaatio. Tänään todennäköisesti kuullaan, ketä asiantuntijoita puolueet ovat valinneet edustajikseen ryhmiin.

Haasteellisin kokonaisuus on Sipilän mukaan vielä edessä, kun puolueet aloittavat talouden sopeutuksen käsittelyn.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE