Politiikka

Harkimo menetti eilen ”kaiken kiinnostuksen poliittisiin kiemuroihin” – paljastaa nyt, mistä asiassa oli kyse

Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Kokoomuksen kansanedustaja Harry Harkimo kertoo blogikirjoituksessaan, miksi hän menetti eilen torstaina kaiken kiinnostuksen poliittisiin kiemuroihin.

”Olen yrittänyt kirjoittaa niistä asioista, jotka yhteiskunnassa ovat tärkeitä. Olen omalta kantiltani pohtinut korporaatio-Suomen kehitystä ja niitä askelia, jotka minun mielestäni olisivat hyviä Suomen kannalta. Olen pyöritellyt poliittisia kysymyksiä, joskus kärkevästikin, sivallellut sipilöitä. Nytkin on edessä isoja päätöksiä esimerkiksi sosiaali- ja terveyspoliittisesta kokonaisuudistuksesta.”

Harkimo kertoo kuulleensa mietintöjensä keskellä ääniä alakerrasta.

”Se oli nuorin poikani Danne, joka teki siellä läksyjään. Yhtäkkiä menetin kaiken kiinnostuksen poliittisiin kiemuroihin. Ovathan ne tärkeitä, mutta lopulta ne eivät ole yhtään tärkeitä.”

Hallitus antoi eilen sosiaali- ja terveyspalveluiden valinnanvapautta koskevan lakiesityksensä eduskunnalle. Harkimo sanoo, että sotekin on tärkeää, mutta rakkaus on kaikkein tärkeintä.

”Itselleni taannoinen sydänkohtaukseni oli käänteentekevä. Ymmärsin, että minun pitää pitää itsestäni parempi huoli. Minulla on vastuu hoitaa poikani maailmalle niin ehjinä kuin mahdollista.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat