Politiikka

Harkimo täräyttää perussuomalaisten hajoamisesta: ”Voin sanoa, että vieläkään kaikkea ei ole kerrottu”

Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto

Kokoomuksen kansanedustaja Harry Harkimo uskoo, että viime kesänä tapahtuneesta perussuomalaisten kohutusta hajoamisesta on vielä uutisoitavaa.

Harkimo avautuu aiheesta blogikirjoituksessaan. Hänen mukaansa perussuomalaisten hajoamisen yhteydessä tapahtui kaikenlaista, mutta asioista kerrottiin vasta jälkeenpäin.

”Kun oli pakko eli kun jäätiin niin sanotusti kiinni. Sitten olikin pakko kertoa takakonttijuttuja niin pois päin. Ja voin sanoa, että vieläkään ei ole kaikkea kerrottu.”

Harkimon mukaan tämä on yleistä politiikassa.

”Mitä tulee politiikkaan, ihmiset saattavat uskoa mitä vain. Onhan poliitikoilla semmoinen maine, että he voivat vähän kertoa mitä sattuu. Eli poliitikot vaikuttavat itsekin omaan uskottavuuteensa.”

Harkimon mielestä suomalainen media on pääsääntöisesti luotettavaa.

”Suomessa selkeiden valeuutisten sijaan mediassa on tarkoitushakuisia juttuja – kuten Iltalehden julkaisema juttu presidentinvaalien tulosennusteesta. Sehän oli keskustalaisen nakkikioskin tekemä ennuste! En yhtään ihmettelisi, vaikka ennuste todellisuudessa olisi ennustanut Niinistölle vähän yli 50 prosentin äänisaalista, mutta jotta saataisiin toinen kierros, sitä vähän rukattiin.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat