Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Hatunnosto asiantuntijoita kuuntelevalle lainsäädäntötyölle – eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnalle Kuljetuskuutio-palkinto

SKAL
Kuljetuskuutio-palkinnon vastaanottivat keskiviikkona liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Suna Kymäläinen (sd.), valiokuntaneuvos Mika Boedeker ja valiokuntaneuvos Juha Perttula.

Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL ry on palkinnut eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan vuoden 2019 Kuljetukuutio-palkinnolla.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö haluaa tunnustuksella tuoda esiin ”Suomen toimivan lainsäädäntöprosessin, joka perustuu vahvaan vuorovaikutukseen lainsäätäjän ja asiantuntijoiden välillä”.

Eduskunnan valiokunnat pyytävät asiantuntijoilta lausuntoja käsiteltävänä olevaan lakiin ja kutsuvat heitä kuultaviksi. SKAL luonnehtii, että näin valiokunnan jäsenille syntyy tarkempi käsitys uusien säännösten vaikutuksista niihin, joita säädettävä laki koskee.

– Liikenne- ja viestintävaliokunnan työssä tämä vuorovaikutus on jo pitkään, eri hallituskausina ollut erityisen toimivaa ja asiantuntijoiden tietoa arvostavaa, kuvailee SKAL:n puheenjohtaja Teppo Mikkola tiedotteessa.

SKAL on viime vuonna valmistellut eduskunnan valiokunnille 70 lausuntoa ja osallistui 20 kuulemistilaisuuteen. Suurin osa näistä liittyi liikenne- ja viestintävaliokunnan lainsäädäntötyöhön.

Kuljetuskuutio-palkinnon vastaanottivat keskiviikkona liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Suna Kymäläinen (sd.), valiokuntaneuvos Mika Boedeker ja valiokuntaneuvos Juha Perttula Reilu kuljetus -seminaarissa Helsingissä.

Kuljetuskuutio on tunnustuspalkinto, jonka SKAL myöntää vuosittain määrätietoisesta työstä suomalaisen kuljetuselinkeinon hyväksi. Vuoden 2018 palkinto myönnettiin europarlamentaarikko Merja Kyllöselle aktiivisesta toiminnasta EU:n liikkuvuuspaketin valmistelussa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
29.7.2020
Tässäkö on uusi hoitajamitoitus? – kokoomus ajautui Kainuun korpeen EU-politiikkansa kanssa
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE