Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Heinäluoma: ”Syytös täysin kohtuuton”

Jukka-Pekka Flander
SDP:n kansanedustaja Eveliina Heinäluoma.

SDP:n kansanedustaja, Helsingin kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoma ihmettelee pormestari Jan Vapaavuoren (kok.) kovia syytöksiä pääministeri Sanna Marinia (sd.) kohtaan.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Vapaavuoren syytös on täysin kohtuuton. Ei pääministeri Marin tai kukaan muukaan ole syyllistänyt lapsia ja nuoria. Nyt pormestarin kannattaisi vähentää kierroksia. Luulen aika monen kokevan tällaisen retoriikan tässä vakavassa tilanteessa täysin turhaksi, sanoo Heinäluoma tiedotteessaan.

– Olemme Suomessa onnistuneet koronan torjunnassa muihin maihin verrattuna hyvin. Se on ollut seurausta niin hallituksen oikea-aikaisista rajoitustoimista, viranomaisten toiminnasta kuin myös suomalaisten itsensä vastuullisesta käyttäytymisestä, Heinäluoma jatkaa:

– Koemme varmasti kaikki väsymystä ja turhautumista, mutta meidän päättäjien tulee keskittyä taudin tehokkaaseen torjuntaan. Koronatilanne on vakava ja taudin torjuminen ja ihmishenkien suojeleminen vaatii hallituksen sekä pääkaupungin yhteispeliä, Heinäluoma päättää.

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) syytti tänään pääministeriSanna Marinia siitä, että tämä olisi syyllistänyt lapsia ja nuoria koronakriisissä ja tilanteen pahentumisesta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Politiikka
14.4.2021
Paavo Lipponen lataa kokoomuksesta Demokraatille: ”Kuin joukko peräkammarin poikia, peesaa perussuomalaisia, ajaa halpaa populismia”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE