Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Kotimaa

HS: Kokoomuksen helsinkiläistä päättäjää syytetään raiskauksesta

LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO

Kokoomuksen helsinkiläistä kaupunginvaltuutettua Matias Pajulaa, 24, syytetään raiskauksesta, kertoo Helsingin Sanomat.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Lehden mukaan epäilty rikos on tapahtunut Helsingissä keväällä 2020. Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan STT:lle, että syyte on nostettu viime viikon keskiviikkona.

Pajula kirjoittaa blogissaan kiistävänsä syyllistyneensä rikokseen. Hän sanoo pitävänsä syytöstä järkyttävänä ja ottavansa sen äärimmäisen vakavasti.

-  Syyttäjä on saattanut vireille Helsingin käräjäoikeuteen rikosasian, jossa minua epäillään raiskauksesta. En ole saanut asiassa vielä haastetta. Kyse on salassa pidettävästä asiasta, minkä vuoksi en voi kommentoida haasteen sisältöä, kun sen saan. Rikokseen en ole syyllistynyt.

Pajula sanoo pyrkineensä auttamaan viranomaisia asian selvittämisessä ja olevansa tyytyväinen, että asia käsitellään perinpohjaisesti.

-  Luotan siihen, että oikeus vahvistaa kolmen vuoden takaisten tapahtumien oikean kulun ja esitetyn syytöksen perättömyyden.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE