Kotimaa

HS: Vanhuksia on jäänyt ilman ruokaa Helsingissä ja muuallakin – Omistaja: ”Ei tässä mitään ongelmaa ole”

Odottavan aika on pitkä, ruokaa odottavan erityisen pitkä.
Odottavan aika on pitkä, ruokaa odottavan erityisen pitkä.
Odottavan aika on pitkä, ruokaa odottavan erityisen pitkä.

Joukko vanhuksia on jäänyt Helsingissä viime viikkoina ilman koko viikoksi tarkoitettuja ruokaostoksiaan, kertoo Helsingin Sanomat. Ongelmat johtuvat lehden mukaan siitä, että kauppapalvelun tuottaja vaihtui maaliskuun alussa eikä uusi yritys Servea ole suoriutunut kaikista velvoitteistaan.

Servea alkoi vastata ruoka- ja päivittäistavaroiden viennistä kotihoidon asiakkaille, jotka eivät kykene itse käymään kaupassa. Ilman ruokaa jääneiden vanhusten määrää ja palvelussa ilmenneiden ongelmien laajuutta selvitetään nyt Helsingin kotipalveluissa.

Helsinkiläiset eivät lehden mukaan ole ainoita Servean takia pulaan joutuneita. Hankaluuksia on ollut eri vuosina ainakin Tampereella, Turussa ja Kouvolassa. Tuusulassa yrityksen toiminta johti lehden mukaan kriisiin vuonna 2009.

Servean omistaja kiistää HS:lle, että yrityksellä olisi ollut ongelmia Tuusulassa. Hän ei myöskään näe niitä Helsingissä. Toimituksissa ei hänen mielestään ole ollut puutteita Servean puolelta ja toiminta on lähtenyt sujuvasti käyntiin.

 

 

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat