Politiikka

IL: Kokoomuksen ex-kansanedustajalla jännittävä rahakuvio – ”Mä oon sellaisessa tilanteessa… mulla on… mä en pysty puhumaan”

Iltalehden mukaan sopeutumiseläkettä nostava kokoomuksen ex-kansanedustaja Tuija Nurmi työskentelee lääkärinä Terveystalossa, ja hänen palkkionsa on piilotettu huipputulosta tekevään yritykseen.

Nurmi on lehden mukaan nostanut sopeutumiseläkettä yhtäjaksoisesti vuodesta 2011. Nurmi istui eduskunnassa neljä kautta (1995-2011), joten hän on oikeutettu täyteen sopeutumiseläkkeeseen, eli 60 prosenttiin kansanedustajan palkkiosta. Täysi sopeutumiseläke on noin 4 000 euroa kuukaudessa.

Nurmi kommentoi Iltalehdelle asiaa lyhyesti.

– Kaikki Oy Nurmi & Sonsin tiedot ovat julkisia. Ne löytyvät tuolta internetistä ja ne pitävät kaikki paikkansa. Katso sieltä. Mulla ei ole siihen mitään kommentoitavaa.

Iltalehti huomauttaa Nurmelle, että siitä, kuinka paljon Nurmi on laskuttanut Terveystaloa, ei ole julkista tietoa. Lehden kysymykseen, kuinka suuri osa Oy Nurmi & Sonsin liikevaihdosta on lääkärin työhön liittyvää laskutusta, Nurmi vastaa, jos mahdollista, vielä niukemmin.

– Kuule, mä en kuule kommentoi. Mä en kuule kommentoi nyt mitään. Mä oon sellaisessa tilanteessa… mulla on… mä en pysty puhumaan. Mua odotetaan jo. Kiitos, hei!

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat