Kotimaa

Iltalehden uusi päätoimittaja löytyi Etelä-Suomen Sanomista – ”Mahtavaa palata takaisin valtakunnallisen uutismedian huipulle”

Lehtikuva
Lehtikuva
Lehtikuva

Iltalehden uutispäätoimittajaksi on nimitetty nykyinen Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Perttu Kauppinen. Kauppinen on toiminut vuodesta 2015 Etelä-Suomen Sanomien päätoimittajana ja Mediatalo Esan sisältöjohtajana. Vuosina 2004–2014 hän työskenteli Helsingin Sanomissa toimituspäällikkönä, uutispäällikkönä ja toimittajana.

– Pertun monipuolinen kokemus ja näkemyksellisyys istuu erinomaisesti Iltalehden monimedialliseen strategiaan. Aidosti valtakunnallisena mediana arvostamme myös kokemusta pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, Iltalehden vastaava päätoimittaja ja kustantaja Kari Kivelä perustelee tiedotteessa.

– Olen erittäin innostunut ja motivoitunut uudesta työstä. On mahtavaa palata takaisin valtakunnallisen uutismedian huipulle ja digiosaamisen näköalapaikalle, Kauppinen kommentoi.

Etelä-Suomen Sanomat aloittaa uuden päätoimittajan hakemisen välittömästi.

– Päätoimittaja Kauppinen on johtanut lehteä menestyksekkäästi, sanoo puolestaan Mediatalo Keskisuomalaisen toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 46 Demokraatti
NYT LOPPUI JUOMINEN - Aiemmin nuoret ryyppäsivät Islannin kansallispäivänäkin
PÄÄTOIMITTAJALTA - Kun idoli paljastuu petturiksi
ANTTI HEIKKINEN - Menestyskirjailijalla on monta rautaa tulessa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat