Uutiset

Imatralainen pääluottamusmies Niina Malm haluaa muuttaa aktiivimallin – ”Ei ole oikeudenmukaista, että jo valmiiksi vaikeassa asemassa olevia tilannetta tiukennetaan entisestään”

Toivo paremmasta huomisesta sai imatralaisen Niina Malmin ehdolle kevään eduskuntavaaleihin. Pääluottamusmiehenä ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana toimivalle Malmille vaikuttaminen ei ole uutta. Hänen johtotähtenään on oikeudenmukaisuus.

Ovakon terästehtaalla työskentelevä SDP:n eduskuntavaaliehdokas Niina Malm peräänkuuluttaa sopimista ja oikeudenmukaisuutta työelämään. Työ on hänen mukaansa parasta sosiaaliturvaa.

– Eduskunnassa haluaisin aivan ensimmäiseksi päästä vaikuttamaan aktiivimalliin. Ei ole oikeudenmukaista, että jo valmiiksi vaikeassa asemassa olevia tilannetta tiukennetaan entisestään.

Kouluikäisten lasten äiti puhuu myös vahvasti perheistä ja ympäristöstä.

– Hyvä elämä tarkoittaa sitä, että jokaista lasta kannustetaan ja tuetaan. Perheissä kasvaa tulevaisuus.

Yhteiskunnallinen aktiivisuus on ollut Malmin elämässä läsnä lapsesta asti. Oman elämän esikuvaksi hän mainitsee Tarja Halosen lisäksi oman äidin.

– Äitini on ollut myös aktiivinen ay-vaikuttaja. Hän on aina kannustanut ja uskonut minuun. Lapsena sain kokea, että lapset voivat olla mukana missä vain.

Entä minkä neuvon 36-vuotias kansanedustajaehdokas antaisi nuorelle itselleen?

– Olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet!

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 7 Demokraatti
VUODEN VALTUUTETTU - Minna Räsänen vei pisimmän korren
MINÄ-MINÄ-ERO! - Sipilä otti ja lähti
NORJA - Hoitotyön onnela
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Johannes Ijäs

Nyt otetaan perustuslaista mittaa – tässä jutussa Annika Lapintie, Tapani Tölli, Ben Zyskowicz, Ilkka Kantola ja Juha Rehula kertovat, täytyykö jonkin muuttua perustuslakivaliokunnan työssä
26.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat