Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

IS: Sanna Marin yhdistettiin kokoomusnuorten illanvietossa Leniniin – Selitys: ”Selvästi läppä on mennyt heillä liian pitkälle”

”Eteenpäin kohti sosialismia marxismi-leninismi-marinismin johdolla”, luki seinällä Kokoomusnuorten Talvipäivien iltaohjelman aikana Tampereella viime kuussa, kertoo Ilta-Sanomat.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Lahden mukaan tekstin alle oli pantu kolme kuvaa, jotka esittivät pääministeri Sanna Marinia (sd.), kommunismin isää Karl Marxia ja neuvostojohtaja Vladimir Leniniä.

Kyse oli vitsistä, lehdelle selitetään.

– Selvästi läppä on mennyt heillä liian pitkälle. Emme hyväksy tuollaista, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula paaluttaa IS:lle.

Iltaohjelmana olivat IS:n mukaan sitsit ja teemana kommunismi. Ilta-Sanomat tavoitti myös Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajan Johanna Hjeltiin.

– No siis sehän oli puhtaasti vitsi ja tilannehuumoria. Esimerkiksi yhteispoliittisilla sitseillä tämmöinen ei tietenkään tulisi välttämättä kyseeseen. En muista, keneltä idea koristeluun alun perin tuli, mutta tuli, ja laitettiin sitten tämä sinne. Saimme palautetta siitä, että oli ollut hauska vitsi monien mielestä, ja kaikilla oli sitseillä tosi kivaa. Eipä siellä Marinia muuten sen kummemmin käsitelty.

Hjeltin mukaan ”Tilanteeseen nähden aina katsotaan, koristelu oli siinä tilanteessa hyvä vitsi”.

”Mutta se, että sitä julkisuuteen varsinaisesti levitellään, niin siihen kohtaan se ei ehkä ole [hyvä vitsi]. Se oli nimenomaan tilannehuumoria, joka sopi siihen tilanteeseen.”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
24.9.2020
Hallitus neuvottelee rajoitustoimista ensi tiistaina – Pekonen toivoo alueilta ripeitä toimia‚ Saarikko pitäisi yökerhojen aukiolojen tarkastelua vastuullisena
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE