Politiikka

Jenny Suominen SDP:n järjestöpäälliköksi

LEHTIKUVA / Kalle Parkkinen
LEHTIKUVA / Kalle Parkkinen
LEHTIKUVA / Kalle Parkkinen

SDP:n järjestöpäälliköksi on valittu Jenny Suominen (YTM). Suominen, 37, on vuodesta 2009 toiminut Uudenmaan Sosialidemokraattien toiminnanjohtajana. Suominen aloittaa työssään 14.8.2017.

– Odotan innostuneena työn aloitusta uudistuneessa työyhteisössä. Haluan rakentaa sellaista puoluetta, joka antaa ihmisille merkityksen ja vaikuttamisen kokemuksia sekä yhteenkuuluvuuden ja aikaan saamisen tunteita, Suominen kertoo.

Hän listaa ensimmäiseksi tavoitteekseen organisoida yhdessä piirien kanssa onnistuneet kampanjat tuleviin vaaleihin sekä luoda toimivat yhteydet erityisesti paikallispolitiikassa vaikuttaviin ihmisiin.

– Jenny tuntee puolueen järjestötyön perin pohjin niin kunta-kuin piiritasolla. Hänellä on  kokemusta, mutta selkeästi myös ajatuksia kehittää uusia osallistumisen muotoja. Jennyn matka Uudenmaan toimistolta on vain pari askelta uuteen työtilaan, mutta tulevaisuudessa hänen työsarkaansa kuuluu arvokkaan vapaaehtoistyön motivointi koko sosialidemokraattisessa liikkeessä, sanoo SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm.

Jenny Suominen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat