Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Johannes Koskinen: ”Menolisäysten kokoluokan ihmettelyä tärkeämpää on kohdentaa menot huolellisesti ja tarkkailla niiden vaikuttavuutta”

Lehtikuva

SDP kansanedustaja, valtiovarainvaliokunnan puheenjohtaja Johannes Koskinen sanoo tiedotteessaan, että talouden elvytystä on edelleen jatkettava ensi vuonna.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

”Tätä sanovat myös Suomen johtavat taloustieteilijät. Tähän mennessä olemme tukeneet taloutta vähemmän kuin monet muut maat”, Koskinen muistuttaa.

Koskinen pitää rohkaisevana, että hallitus on budjettiriihessä linjannut tarvittavia työllisyystoimia. Työmarkkinaosapuolilta odotetaan jäntevää yhteistyötä hallituksen kanssa, jotta välttämättömät ratkaisut työllisyysasteen nostamiseksi saadaan aikaan oikeudenmukaisella tavalla.

Hänen mukaansa Suomi on selvinnyt tähän asti koronan aiheuttamasta iskusta talouteen pelättyä paremmin.

”Menolisäysten kokoluokan ihmettelyä tärkeämpää on kohdentaa menot huolellisesti ja tarkkailla niiden vaikuttavuutta. Työllisyystoimia ovat myös yritysten konkurssiaaltojen estäminen, luottamuksen kasvattaminen talouteen ja tulevaan sekä vakaan talousympäristön ylläpitäminen”, Koskinen toteaa.

Koskisen mukaan talousarvio on sopiva juuri tähän hetkeen, sillä nyt on elvyttävän talouspolitiikan aika maamme toipuessa edelleen koronakriisin aiheuttamasta taloudellisesta taantumasta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
25.9.2020
Tänään kuultiin murheellista tietoa koronarokotteen aikataulusta – THL:n ylilääkäri torppaa nyt väitteen Demokraatille
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE