Politiikka

Joko nyt? Paavo Väyrysellä tiedotustilaisuus huomenna – ”Hyvin on edennyt”

Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari
Lehtikuva / Jussi Nukari

Paavo presidentiksi -kansanliike järjestää huomenna tiistaina 5.12. klo 12.30 tiedotustilaisuuden, jossa kerrotaan ”väliaikatietoja” kannatuskorttien kertymisestä. Kutsun mukaan tilaisuudessa on mukana myös ehdolle haluava europarlamentaarikko Paavo Väyrynen.

Demokraatti tavoitti maanantaiaamuna kampanjapäällikkö Seppo Hauta-ahon, joka oli vähäsanainen infon sisällöstä.

– Hyvin on edennyt (kannattajakorttien kerääminen), hän suostui sanomaan hyväntuulisena.

Jotta Väyrynen pääsisi neljättä kertaa ehdolle presidentiksi, hän tarvitsee taakseen 20 000 kannattajakorttia määräaikaan mennessä. Vaalien ehdokashakemukset on jätettävä oikeusministeriölle viimeistään 12. joulukuuta.

Presidentinvaalien ensimmäinen kierros pidetään 28. tammikuuta ja mahdollinen toinen kierros 11. helmikuuta. Väyrynen on aiemmin sanonut lopettavansa poliittisen uransa ellei pääse ehdolle.

Väyrynen oli viime vaaleissa keskustan ehdokkaana ja sijoittui vaalien ensimmäisellä kierroksella kolmanneksi heti Sauli Niinistön ja Pekka Haaviston jälkeen.

Väyrynen valitteli ennen marraskuun puoltaväliä, että hänelle on kerätty vasta vajaa puolet presidenttiehdokkuuteen vaadittavista kannattajakorteista.

– Raaka totuus on, että kannattajani ovat saaneet toistaiseksi kokoon vain vajaat 10 000 kannattajakorttia, Väyrynen tuskaili tiedotteessa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat