Kotimaa

Juha Sipilä Boliviasta: ”Kuulin järkyttävät ja surulliset uutiset Raaseporista, lämmin osanottoni”

Lehtikuva / Roni Rekomaa
Lehtikuva / Roni Rekomaa
Lehtikuva / Roni Rekomaa

Etelä-Amerikassa vienninedistämismatkalla oleva pääministeri Juha Sipilä kirjoittaa Twitterissä Suomen surullisista tapahtumista, jotka ovat kantautuneet myös hänen tietoonsa.

”Laskeutuessani Boliviaan kuulin järkyttävät ja surulliset uutiset Raaseporista. Lämmin osanottoni uhrien läheisille, voimia loukkaantuneille.”

Raaseporin aamuisessa tasoristeysonnettomuudessa on kuollut neljä ihmistä, joista yksi oli matkustajana junassa, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

Raaseporin ja Töölön sairaaloihin on tuotu yhteensä 11 tasoristeysonnettomuudessa loukkaantunutta, kertoo HUS-kuntayhtymä. Neljää vakavammin loukkaantunutta hoidetaan Töölön sairaalassa, jonka valmiustilaa on nostettu. Puolustusvoimien mukaan onnettomuudessa oli osallisena kahdeksan varusmiestä, joista kolme menehtyi ja neljä loukkaantui.

Puolustusvoimien Masi-ajoneuvo ja juna törmäsivät kahdeksalta aamulla. Turma sattui Leksvallintiellä Skogbyssä Tammisaaressa.

Tiedotustilaisuus turmasta järjestetään Tammisaaren paloasemalla kello 12.

Onnettomuustutkintakeskus aloittaa viipymättä Raaseporin tasoristeysonnettomuuden tutkinnan paikan päällä. Keskuksesta kerrotaan, että tässä vaiheessa ollaan niin alustavien tietojen varassa, että tapahtumien kulkua ei pystytä arvioimaan.

 

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat