Politiikka

Juhana Vartiainen selvittää ällistyttävältä näyttävää poissaololukuaan 78 %: ”Aktiivisuus tarpeen mukaan”

Lehtikuva
Lehtikuva

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen selventää sosiaalisessa mediassa uudelleen leviämään lähtenyttä, Ilta-Sanomissa helmikuussa 2017 julkaistua uutista, jonka mukaan hän on ollut kansanedustajista toiseksi useimmin poissa valiokunnan kokouksista.

Vartiainen on varajäsenenä valtiovarainvaliokunnassa, jossa hänen poissaoloprosenttinsa oli vuosi sitten 78. Vartiaisen poissaoloille on selitys: hän on varsinaisena jäsenenä työelämä- ja tasa-arvovaliokunnassa, jonka kokoukset ovat samaan aikaan valtiovarainvaliokunnan kanssa.

”Tällaista arvostelua tulee (valtiovarainvaliokunnan poissaolot). Siis tiedoksi: valtiovarainvaliokunta on aina päällekkäin työelämävaliokunnan kanssa, ja olen jälkimmäisessä kokoomuksen ja hallituksen koordinoija. Vavi-varajäsenyys silti hyödyllinen: aktiivisuus tarpeen mukaan”, Vartiainen selventää Twitterissä maaliskuisena maanantaina 2018.

Hän sanoo menevänsä paikalle, kun todella tarvitaan ja olevansa aktiivinen, kun sillä on väliä eli mietintötekstejä sorvatessa.

”Varajäsenyys ja varsinainen jäsenyys päällekkäin on yleistä ja OK.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 49 Demokraatti
KEVYET TULOKSET - Perustulokokeilu päättyy vuoden lopussa
LIISA JAAKONSAARI- Konkarimeppi kertoo oppineensa ainakin yhden asian -
TARKKA JA LENNON - Kirja-arvioissa muistelmia
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat