Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Käänne: Lepomäki ehdolle

LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO
Kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Lepomäki.

Kokoomuksen kansanedustaja, varapuheenjohtaja Elina Lepomäki on sittenkin päättänyt asettua ehdolle Helsingin kuntavaaliehdokkaaksi.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Olen aiemmin kertonut avioerosta johtuvasta elämäntilanteestani. Oma elämäni ei ole muuksi muuttunut, mutta kokoomuksen tilanne on nyt toinen. Synnyinkaupunkini Helsinki kutsuu. Samalla kyse ei ole pelkästään pääkaupungista, eikä minusta, vaan Suomen tulevaisuudesta. On aika toimia, eikä kaikkia elämän aikatauluja aina itse pääse käsikirjoittamaan, hän kirjoittaa Facebookissa.

– Olen päättänyt lähteä ehdolle Helsingin kaupunginvaltuustoon. Tavoittelen valtuutetun paikkaa ja tuen myöhemmin asetettavaa pormestariehdokasta, hän jatkaa.

Lepomäki kirjoittaa, ettei kokoomus ei tarvitse ajatuspoliiseja tai kohinaa kohinan vuoksi, vaan vahvan, häpeilemättömän linjan.

– Markkinatalous, länsimaiset arvot, ihmisoikeudet ja uteliaisuus. Sydämeen sopivat arvot meillä jo on, hän muun muassa päivittää.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Politiikka
14.4.2021
Paavo Lipponen lataa kokoomuksesta Demokraatille: ”Kuin joukko peräkammarin poikia, peesaa perussuomalaisia, ajaa halpaa populismia”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE