Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Kaikkonen: ”Näyttää valitettavasti siltä, että sota voi kestää vielä pitkään” – Suomi toimittaa lisää puolustustarvikeapua Ukrainaan

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Suomi toimittaa lisää puolustustarvikeapua Ukrainaan, kertoo puolustusministeriö. Kyseessä on yhdeksäs puolustustarvikeavun lähetys Suomelta Ukrainalle.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

-  Ukrainan puolustustaistelu jatkuu. Näyttää valitettavasti siltä, että sota voi kestää vielä pitkään. Suomi jatkaa Ukrainan tukemista, sanoo puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) tiedotteessa.

Puolustusministeriön mukaan avun turvallisen perillemenon takaamiseksi ei sen sisällöstä, toimitustavasta tai aikataulusta kerrota tarkemmin.

Lisäavussa on huomioitu sekä Ukrainan tarpeita että Puolustusvoimien resurssitilannetta. Ukraina on Venäjän hyökkäyksen jälkeen pyytänyt materiaaliapua sekä Euroopan unionin että Naton jäsenmailta.

Presidentti Sauli Niinistö päätti asiasta torstaina hallituksen esityksestä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE