Politiikka

Kalmari, Vehviläinen, Hoskonen – tässä ovat keskustan ehdokkaat valiokuntien puheenjohtajiksi

Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen

Keskusta on valinnut ehdokkaansa valiokuntiin. Eduskuntaryhmä esittää kansanedustaja Anne Kalmaria Keski-Suomesta eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajaksi ryhmä esittää kansanedustaja Anu Vehviläistä (kuvassa) ja ympäristövaliokunnan puheenjohtajaksi kansanedustaja Hannu Hoskosta. Molemmat ovat Pohjois-Karjalasta.

Valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtajaksi eduskuntaryhmä ehdottaa kansanedustaja Antti Rantakangasta Pohjois-Pohjanmaalta ja valiokunnan sivistys- ja tiedejaoston puheenjohtajaksi kansanedustaja Esko Kivirantaa Varsinais-Suomesta.

Liikenne- ja viestintävaliokunnan varapuheenjohtajaksi ryhmä esittää kansanedustaja Ari Torniaista Etelä-Karjalasta ja talousvaliokunnan varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Arto Pirttilahtea Pirkanmaalta.

Eduskunnan pankkivaltuuston jäseneksi eduskuntaryhmä esittää kansanedustaja Markus Lohea Lapista.

Eduskuntaryhmän työvaliokunnan uusiksi jäseniksi valittiin kansanedustajat Petri Honkonen Keski-Suomesta ja Hanna Huttunen Pohjois-Karjalasta. Ryhmän piiskuriksi valittiin kansanedustaja Mikko Kärnä Lapista.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Demokraatti 16/19
KÄTKETTY VENÄJÄ - Putinin suosio laskee
VÄRIKÄS SUOMI - Emme pärjää ilman maahanmuuttoa
SIXTEN KORKMAN - Ison kuvan hahmottaja
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


DEMOKRAATTI

PT arvioi Suomen talouden jäähtyvän – näin käy Eila Eläkeläiselle ja Tomi Työttömälle
17.9.2019

Luetuimmat


Uusimmat