Politiikka

Kalmari, Vehviläinen, Hoskonen – tässä ovat keskustan ehdokkaat valiokuntien puheenjohtajiksi

Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen

Keskusta on valinnut ehdokkaansa valiokuntiin. Eduskuntaryhmä esittää kansanedustaja Anne Kalmaria Keski-Suomesta eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajaksi ryhmä esittää kansanedustaja Anu Vehviläistä (kuvassa) ja ympäristövaliokunnan puheenjohtajaksi kansanedustaja Hannu Hoskosta. Molemmat ovat Pohjois-Karjalasta.

Valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtajaksi eduskuntaryhmä ehdottaa kansanedustaja Antti Rantakangasta Pohjois-Pohjanmaalta ja valiokunnan sivistys- ja tiedejaoston puheenjohtajaksi kansanedustaja Esko Kivirantaa Varsinais-Suomesta.

Liikenne- ja viestintävaliokunnan varapuheenjohtajaksi ryhmä esittää kansanedustaja Ari Torniaista Etelä-Karjalasta ja talousvaliokunnan varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Arto Pirttilahtea Pirkanmaalta.

Eduskunnan pankkivaltuuston jäseneksi eduskuntaryhmä esittää kansanedustaja Markus Lohea Lapista.

Eduskuntaryhmän työvaliokunnan uusiksi jäseniksi valittiin kansanedustajat Petri Honkonen Keski-Suomesta ja Hanna Huttunen Pohjois-Karjalasta. Ryhmän piiskuriksi valittiin kansanedustaja Mikko Kärnä Lapista.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 14 Demokraatti
60 000 - Hallitusohjelman perusta on paraneva työllisyys
Corbynismin kriisi - Brexit rokotti Labouria
Tahtomattaan guru - Petteri Taalas
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Rane Aunimo

Auringonlaskun puolueeksi tuomittu SDP on kuopattu jo monta kertaa, mutta kesällä 2019 Suomessa on demaripääministeri, Rinteen hallitus ja suunnanmuutosta julistava ohjelma, ja sekös monia harmittaa
20.6.2019

Luetuimmat


Uusimmat