Uutiset

Kaupunginvaltuutettu vaatii Hansan nuorisotilan vakinaistamista

Turun kaupunginvaltuutettu Berhan Ahmadi (sd.)
Turun kaupunginvaltuutettu Berhan Ahmadi (sd.)
Turun kaupunginvaltuutettu Berhan Ahmadi (sd.)

Turkulainen kaupunginvaltuutettu Berhan Ahmadi (sd.) vaatii kauppakeskus Hansassa toimivan nuorisotilan vakinaistamista.

Kauppakeskus Hansan Pop Up-nuorisotila on kokeilu, jonka lähtökohtana oli nuorten tarpeisiin vastaaminen. Vuosien 2015-2018 aikana kokeilu on osoittanut onnistuneeksi ja tarpeelliseksi, mistä osoituksena muun muassa palvelun tavoittama suuri nuorten määrä.

Kauppakeskus Hansan Pop Up-nuorisotila-kokeilu on toteutettu pääosin kaupungin omana palveluna ilman erillistä talous- tai henkilöstöresurssia. Kokeilua on laajentanut yhteistyö kolmannen sektorin kanssa. Kolmannen sektorin toimijan sopimus umpeutuu kesäkuun lopussa 2018.

– Nuoret ovat keskustelleet minun kanssani asiasta ja vaatineet Hansan nuorisotilalle jatkoa. Esitän, että kauppakeskus Hansan Pop Up-nuorisotila turvataan. Tämä tehdään joko kaupungin omana toimintana tai yhdessä jonkun yhteistyökumppanin kanssa. Tilalle myönnetään budjetti ja henkilöstöresurssi, jotka turvaavat nykyisen palvelutason, eli vähintään neljä aukiolopäivää viikossa, kaupunginvaltuutettu Ahmadi vaatii.

Ahmadi on tekemässä asiasta valtuustoaloitteen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat