Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Keskusta uudistuu – avaa perhekahvilan

Lehtikuva
Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen.

Keskustan ensimmäinen pop up -perhekahvila järjestetään Porissa tämän viikon perjantaina.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Keskustan tavoite on tehdä Suomesta lapsi- ja perhemyönteisempi maa. Parannettavaa on perheiden toimeentulossa, arjessa jaksamisessa, työn ja perheen yhteensovittamisessa sekä yhteiskunnan asenteissa ja arvostuksissa, puolueen tiedotteessa sanotaan.

– Ratkaisuja haettaessa Keskustalle on tärkeää huomioida perheiden omat tulevaisuuden toiveet ja arjen huolet. Pop up -perhekahvilassa olemmekin ennen muuta kuuntelemassa, Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kansanedustaja Eeva Kalli valottaa.

Pop up -perhekahvilassa on tarjolla juttuseuran lisäksi myös puuhaa lapsille.

Perhekahvilassa Porin kauppakeskus Teljäntorin OLO roomissa perjantaina kello 14 – 16 on Kallin lisäksi keskustelemassa keskustan Satakunnan piirin johtoa sekä muita puolueen aktiiveja.

Keskustan puoluesihteerin Riikka Pirkkalaisen mukaan pop up -perhekahvila on yksi osoitus siitä, miten puoluetta uudistetaan.

– Keskustan tavoite on parantaa suomalaisten arkea koko maassa. Uskomme, että myös ratkaisut löytyvät parhaiten arjen elämästä ihmisiä kuunnellen. Pop up -perhekahvilaan on matala kynnys tulla vaikka koko perheen voimin viettämään aikaa yhdessä ja samalla tekemään Suomesta lapsi- ja perhemyönteisempää. Kannustan keskustalaisia kautta maan järjestämään samanlaista toimintaa, Pirkkalainen sanoo.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE