Politiikka

Keskustapoliitikko sai tarpeekseen kansanedustaja Mikko Kärnästä: ”Hän ei oo mun kepu”

Keskustalainen kuntapoliitikko Silja Silvasti on kypsynyt puoluetoverinsa, kansanedustaja Mikko Kärnän käytökseen siinä määrin, että hänen mittansa on nyt täyttynyt.

Silvasti on keskustan valtuutettu Vihdissä.

”Poistin ja estin Mikko Kärnän kaikista sosiaalisista medioista. Mä en yksinkertaisesti jaksa tai tarvitse tuollaista. Hän ei oo ”, Silvasti kirjoittaa Twitter-tilillään.

Silvasti on Suomen ylioppilaskuntien sosiaalipolitiikan asiantuntija. Vihreiden helsinkiläinen valtuutettu Fatim Diarra toimii SYL:ssä kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijana.

Kärnä nosti viikonloppuna esiin Diarran kommentin Facebook-keskustelusta. Diarra kirjoitti: ”Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on ankeata, ainoa syy muuttaa sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua.”

Kohu oli valmis nopeasti. Diarra selvitti päivityksensä taustoja Nyt.fi:ssä ja myönsi sanoneensa rumasti ja inhottavasti, mutta kyse oli vitsistä.

– Olen ehdottomasti pahoillani. En kuitenkaan halunnut loukata. Ehkä myös Mikko Kärnän pitäisi miettiä, onko ok, että kansanedustaja alkaa jakamaan yksittäistä kommenttia selvittämättä, mistä keskustelussa on ollut kyse, Diarra sanoi.

Silvasti sanoo Twitterissä myös, että monet Kärnän kannattajat ovat jo pitkään sanoneet hänelle, että Silvastin viitekehys olisi jossain muualla kuin keskustassa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat