Kotimaa

Kiinnostavatko Ylen vanhat vaalitentit? Nyt niitä on mahdollisuus katsoa

Eduskunnan kirjaston radio- ja tv-ohjelmien katselu- ja kuuntelupisteessä on nyt mahdollisuus katsoa Ylen vanhoja vaalikeskusteluja, vaalitenttejä ja vaalivalvojaisia.

Yleisradio ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) ovat sopineet Ylen tuottamien vanhojen tv-ohjelmien liittämisestä Kansallisen audiovisuaalisen instituutin radio- ja tv-arkiston Ritva-tietokantaan.

Nyt Ritva-tietokantaan liitettyjen Ylen vanhojen tv-ohjelmien lisäksi tullaan sinne myöhemmin lisäämään myös Ylen vanhoja radio-ohjelmia.

Tv-ohjelmien kokoelma sisältää vaaliohjelmien lisäksi niin uutisia, urheilua, ajankohtaisohjelmia, musiikkia, viihdettä kuin draamaakin.

Radio- ja tv-ohjelmien katselu- ja kuuntelupisteitä on Eduskunnan kirjaston lisäksi Kansallisessa audiovisuaalisessa instituutissa, Kansalliskirjastossa, Turun yliopiston kirjastossa, Åbo akademin kirjastossa, Jyväskylän yliopiston kirjastossa, Itä-Suomen yliopiston kirjastossa, Oulun yliopiston kirjastossa sekä Tampereen yliopiston Viestinnän, median ja teatterin yksikössä.

Ohjelmia voi katsella ja kuunnella, mutta niitä ei voi digitaalisesti kopioida eikä välittää edelleen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat