Politiikka

Kokoomuksen kansanedustaja valittiin Nurmijärven kunnanjohtajaksi

Lehtikuva
Lehtikuva

Kokoomuksen kansanedustaja Outi Mäkelä on valittu Nurmijärven kunnanjohtajaksi. Kunnanvaltuusto päätti asiasta tämäniltaisessa kokouksessaan. Nykyinen kunnanjohtaja Kimmo Behm jää tehtävästään vanhuuseläkkeelle.

Mäkelä haluaa tehdä kunnasta elinvoimaisen paikan asua.

– Nykypäivän kunnallishallinto ei voi toimia ilman läpinäkyvyyttä ja avoimuutta. Tulemme tarkastelemaan kaikki toimenpiteet näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Valtuuston työstämä strategia tulee antamaan vahvan työkalun tehtävän hoitamiseen, hän arvioi.

Nurmijärveltä kotoisin oleva Mäkelä on toiminut kokoomuksen kansanedustajana vuodesta 2007 lähtien. Hän on toiminut myös Nurmijärven kunnanhallituksen puheenjohtajana ja Uudenmaan maakuntahallituksen puheenjohtajana.

Tuleva kunnanjohtaja uskoo Nurmijärven vahvaan tulevaisuuteen kasvukuntana, kaupallisten palveluiden alueena ja kulttuuripitäjänä.

– Nurmijärvellä on kaikki avaimet menestykseen jo kokonsa puolesta. Meitä ei vaivaa pieniä kuntia vaivaavat ylitsepääsemättömät taloudelliset haasteet. Myöskään suurta kuntaa vaivaavat kankeat rakenteet eivät ole meille ongelma. Hyvinvoiva ja sitoutunut työyhteisö on edellytys tavoitteiden täyttämiseksi, Mäkelä summaa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat