Politiikka

”Kokoomuksen verolinja saa täystyrmäyksen Helsingin pormestari Vapaavuorelta”

Jukka-Pekka Flander
Jukka-Pekka Flander
Jukka-Pekka Flander

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori kertoo päivän Helsingin Sanomissa, ettei näe erityistä tarvetta kokoomuksen ajamalle uudelle kuntaveron alennukselle.

Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmä on esittänyt veronkevennystä vuoden 2020 budjettivalmistelun yhteydessä. Vasta vuosi sitten verotusta kevennettiin Helsingissä 18 prosenttiin.

”Kokoomuksen verolinja saa täystyrmäyksen Helsingin pormestari Vapaavuorelta. Kiitän pormestari Vapaavuorta vahvasta kannanotosta ja verokysymyksessä sosialidemokraattien linjoille tulosta”,  SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma painottaa tiedotteessaan.

Heinäluoma kysyy, olisiko kokoomuksessa aika perääntyä palvelujen leikkauksilta ja panostaa päiväkoteihin, kouluihin ja terveyskeskuksiin.

”SDP:n valtuustoryhmä on esittänyt talouskasvun hedelmien suuntaamista kaupunkilaisten lähipalvelujen vahvistamiseen. Kaupungin työntekijät ovat tällä hetkellä kovilla pääkaupungin voimakkaan kasvun johdosta.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 14 Demokraatti
60 000 - Hallitusohjelman perusta on paraneva työllisyys
Corbynismin kriisi - Brexit rokotti Labouria
Tahtomattaan guru - Petteri Taalas
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Rane Aunimo

Auringonlaskun puolueeksi tuomittu SDP on kuopattu jo monta kertaa, mutta kesällä 2019 Suomessa on demaripääministeri, Rinteen hallitus ja suunnanmuutosta julistava ohjelma, ja sekös monia harmittaa
20.6.2019

Luetuimmat


Uusimmat