Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Korjauksen hintalappu kasvamassa jälleen – Huuhkajat ei pelaa keväällä mahdollisia harjoitusotteluitaan olympiastadionin nurmella

Lehtikuva / Vesa Moilanen

Helsingin Olympiastadion on määrä avata ensi vuoden elokuussa, Olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen kertoo STT:lle. Ajankohta on siis tarkentunut kesän loppuun, kun aiemmin stadionin on kerrottu valmistuvan ensi kesänä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Kuokkasen mukaan 261 miljoonan euron budjettiin kohdistuu nousupaineita työvoiman ja rakennusmateriaalien kasvaneiden kustannusten takia. Korjauksen hinta on nykyisellään noussut yli 50 miljoonaa euroa alkuperäisestä suunnitelmasta.

Avajaisajankohta tarkoittaa sitä, että EM-kisapaikkaa tavoitteleva Suomen miesten jalkapallomaajoukkue ei keväällä pelaa mahdollisia harjoitusotteluitaan olympiastadionin nurmella.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE